Welkom bij Bloemenatelier Basten uit Hapert

Wie zijn wij

Bloemenatelier Basten, uw bloemist in en rondom Hapert, verzorgt al sinds 1999 de mooiste bloemen en boeketten. Onze passie voor bloemen is de drijfveer voor ons werk. Met ons gezellige en hardwerkende team staan wij altijd klaar met mooie bloemen en de beste service! Kom eens een kijkje nemen in onze gezellige winkel met dagelijks verse en mooie bloemen

Onze diensten

Seizoensboeketten

Wij maken prachtige seizoensboeketten. Elk seizoen weer weten we je te verrassen met de mooiste kleuren en bloemen. En dat doen we het hele jaar door!

Abonnementen

Met een bloemenabonnement van ons ben je altijd verzekerd van verse bloemen in jouw huis of kantoor. Een bloemenabonnement is bovendien ook leuk om cadeau te doen! Bloemen worden wekelijks, tweewekelijks of maandelijks thuis of op kantoor bezorgd en eventueel met leenvaas.

Arrangementen

We zijn gespecialiseerd in bloemstukken, bruidsboeketten en rouwarrangementen. Wil je meer hierover weten? Kijk dan snel verder op onze site of neem contact met ons op.

Hydrocultuur

Zoek je verzorging en onderhouding voor de planten bij jou thuis? Of misschien voor je bedrijf? Dan ben je ook bij Ad Basten aan het juiste adres. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Bestel boeket online


Mooie bloemen en de beste service

Straal extra op jullie dag

We denken graag met je mee! Bij een speciale dag horen bijzondere bloemen. Trouwen is voor vele mensen een bijzondere dag uit het leven. Bij Bloemenatelier Ad Basten doen we er alles aan om deze dag nog mooier te maken. Alles is mogelijk, van eenvoudig tot uitbundig.

Rouwbloemwerk

Bij het overlijden van een dierbare kunnen bloemen bijdragen aan een mooi en waardig afscheid. Het is fijn als de stijl en sfeer van het rouwbloemwerk goed past bij de overledene.

Bedrijfsbeplanting

Het kantoor of bedrijf waar je werkt, is een plek waar je veel bent. En waar je veel bent, wil je graag een prettige omgeving. Hoe bereik je dat? Door te vergroenen, juist met planten! Hydroplanten zijn hier de ideale planten voor.